Maatwerk, meubels & meer


Unidoor werkt voor houtbewerkers, keukenbouwers en interieurinrichters. Unidoor maakt uw keuken- en kastdeuren, werkbladen, tafels, meubels en meer.

Vakmanschap & Innovatie


Of het nu gaat om keukenkastdeuren, keukenonderdelen, werkbladen of (massieve) meubels, al onze realisaties zijn het resultaat van de symbiose tussen vakmanschap en technologische innovatie. Eerst komt de mens, de houtbewerker, die het eeuwenoud meubelambacht beheerst. Dan komt de machine, want om efficiënt te produceren moet men voortdurend innoveren. Dankzij onze hoogtechnologische machines kunnen we snel en flexibel werken en ook maatwerk automatiseren.

Keukendeuren


Lakkerij


Meubels


Hout maakt het verschil


We werken al jaren samen met dezelfde betrouwbare leveranciers. De droging van het hout is essentieel om de kwaliteit te verzekeren. Daarom volgen we dit zelf nauwkeurig op. Wij houden grote houtvoorraden aan zodat we voor 90% van de opdrachten direct over de juiste houtsoort kunnen beschikken. Hout met knoesten voor rustieke meubels, foutloze nerftekeningen, eerste klasse eik - we hebben het op stock. Het ruwe hout wordt in onze eigen ateliers zorgvuldig voorbereid en behandeld.

Het merendeel van de projecten voeren we uit in eik. We bieden u echter ook gestoomd beuken, Amerikaanse notelaar, Amerikaans kersen, perelaar, vuren, grenen en teak aan,  maar we zetten geen beperking op uw keuze. Met regelmaat zorgen bepaalde designtrends dat specifieke houtsoorten of eigenschappen meer aan bod komen, zoals bijvoorbeeld Zebrano voor keukenwerkbladen. Wij spelen hier tijdig op in, zodat u ook voor nieuwe trends op de vertrouwde kwaliteit "made by Unidoor" kan terugvallen.

Maatwerk


Perfecte maatvoering tot op de millimeter. Onze CNC gestuurde machines met superieure frees- en zaagtechnieken garanderen perfecte pasvormen en een perfecte afwerking. Onze ervaren meubelmakers staan garant voor een feilloze planning en productie. Of het nu gaat om duizend deurtjes of een enkele inloopkast – de kwaliteit en precisie is steeds inbegrepen.

Waarom Unidoor


Houtbewerking met een lange traditie van innovatie.

Houtbewerking heeft een lange geschiedenis. Bij ons is ze familiegeschiedenis. De passie voor het ambacht werd van vader op zoon doorgegeven, net als de ambitie om steeds verder te innoveren. We streven naar nog meer synergie tussen mens en machine. Zo kunnen we kwaliteit “made by Unidoor” blijven aanbieden tegen competitieve prijzen.

Service wordt bij ons groot geschreven.

Voor onze kwaliteit en uw tevredenheid staan we met onze naam garant. Transparantie, respect en behulpzaamheid zijn voor ons essentiële bedrijfswaarden. Als familiaal bedrijf streven we naar een duurzame vertrouwensband met onze collega’s, leveranciers en klanten. Samenwerken werkt immers beter.

Maak een afspraak
Wij maken geen producten. Wij creëren meubels.

We creëren designmeubelen uit passie, maar ons bedrijf haalt zijn bestaansgrond uit grotere opdrachten, werken in regie of op commissie en repetitief maatwerk. Ons bijzonder oog voor kwaliteit, maatvoering en afwerking tot in de kleinste puntjes is steeds inbegrepen.

Maak een afspraak

De browser die u gebruikt is verouderd, het kan zijn dat onze website niet correct weergegeven wordt. Voor een veilige browser adviseren wij u gebruik te maken van de volgende update.

Update mijn browser Nee bedankt